Helyi közélet

2012.11.28. 13:41

Lina néni meglepetésbulija Nyírbogáton

Nyírbogát - Meglepetés partin ünnepelte 92. születésnapját szeretteivel a nyírbogáti özvegy Balogh Mihályné, Lina néni a Bogáthy-Kúriában.

Nyírbogát - Meglepetés partin ünnepelte 92. születésnapját szeretteivel a nyírbogáti özvegy Balogh Mihályné, Lina néni a Bogáthy-Kúriában.A nyírbogáti özv. Balogh Mihályné (Lina néni) az idén november 24-én ünnepelte 92. születésnapját, aki nyolc gyermeknek adott életet, a legidősebb és legfiatalabb sajnos már nem él. Hat gyermeke és azoknak családjai nagy meglepetést szereztek Lina néninek, mivel nagyszabású, vacsorával egybekötött családi születésnapi ünnepséget szerveztek a nyírbogáti Kúria éttermében. Az est nagyon jó hangulatban zajlott, mindenki ajándékkal kedveskedett neki, sőt mindenki igyekezett megtáncoltatni az ünnepeltet.

Lina néni – hála legyen a Jó Istennek - nagyon jó egészségnek örvend, semmilyen gyógyszert nem szed, s nem csak hogy saját magát ellátja, még a ház körüli teendőket, s a konyha kertjét is Ő saját maga gondozza. Vet, ültet, kapál, s ősszel betakarít, s ha igénylik, és szükség van rá, még a gyerekeinek is besegít. Fiatalabbakat megszégyenítő frissességgel jár gyalog a faluba bevásárolni. Irigylésre méltó idős kora ellenére az élete. A család nevében Hatházi Attiláné (Rita) unokája köszönetét fejezi ki nagybátyjának Balogh Lajosnak, aki az estét megszervezte, hogy mindannyian együtt ünnepelhettek, s aki a rendezvény költségeit is állta.

További jó egészséget, hosszú, örömteli éveket kívánunk még gyerekei, unokái, dédunokái között Lina néninek!

Gulyás Jánosné

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában