Helyi közélet

2012.12.07. 07:40

Téli védekezés, útállapotok megyénkben

Tájékoztatás a 2012. december 6-án (délelőtti órákban; délutáni és éjszakai órákban) és december 7-én (hajnali órákban) a megyében történt téli védekezésről, útállapotokról.

Tájékoztatás a 2012. december 6-án (délelőtti órákban; délutáni és éjszakai órákban) és december 7-én (hajnali órákban) a megyében történt téli védekezésről, útállapotokról.Időjárás:

A megye területén tegnap hajnalban a hőmérséklet -2 és -4 °C között volt. Borult, párás idő, néhol ködfoltok, jó látási viszonyok, ÉNY-i gyenge szél volt jellemző.

Napközben a hőmérséklet -2 és -3 °C között volt. Borult, párás idő, jó látási viszonyok, szélcsend.

Este a hőmérséklet -3 és -5 °C között volt. Borult, párás idő, néhol ködfoltok, jó látási viszonyok, szélcsend volt a jellemző.

December 7-én a hajnali órákban a hőmérséklet -1 és -3 °C között van. Borult idő, jó látási viszonyok, szélcsend. Kisvárda területén páralecsapódás észlelhető.

Dolgozó gépek:

Síkosság elleni védekezés céljából december 5-én hajnalban a megye területén 10 gép, Nyírbátor területén 1 gép, Nyíregyháza térségében 5 gép, Mátészalka területén 1 gép dolgozott. Napközben Nyíregyháza és Kisvárda területén történt síktalanítás 1-1 géppel.

Ma hajnalban a megye területén beavatkozásra nem volt szükség.

Útállapotok:

Főutak, mellékutak szárazak, néhol sónedvesek.

Rendkívüli események:

Rendkívüli eseményről bejelentés nem érkezett.

Drenyószki Lászlóné

ügyeleti szolgálati előadó

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában