Helyi közélet

2013.01.08. 16:24

Bunyó Nyírteleken

Nyírtelek - Egy férfit a mentő, egy nőt a rendőrség vitt el egy kis méretű lakásból kedden délután Nyírtelekről.

Nyírtelek - Egy férfit a mentő, egy nőt a rendőrség vitt el egy kis méretű lakásból kedden délután Nyírtelekről.A mentők sérülés miatt vittek kórházba egy férfit, kedden délután Nyírtelekről, majd ezután a rendőrség kezdett vizsgálatba, hogy kiderítsék mi történt. A kisméretű lakás valamikor boltként üzemelt, ebben élt a férfi és a nő. Egyikük megsérült, a másikat a rendőrség vitte el, nyilván kihallgatják. A szemle nyomán egy ütőeszköznek tűnő botot is lefoglaltak, ennek pontos eredetéről nincs információ.

Egy közelben lakó férfi annyit mondott, hogy ő segítette haza a szemközti italboltból a férfit, majd látta távozni azt a hölgyet, aki nem itt, hanem pár házzal beljebb lakik. Még szólt is neki, de ő elrohant, és ezután mentek a mentővel a sérültért. Azt, hogy mi történt nem tudni pontosan, de valami olyasmit beszéltek, hogy előbb egyikük bántalmazta a másikat, utána meg a megtámadott ütött. Azt, hogy ki kezdte, és milyen fokú a sérülés nem tudni, a későbbi eljárást ez meghatározhatja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában