Helyi közélet

2013.03.31. 16:59

Müller Péter interaktív előadói estje Nyírteleken

Nyírtelek - A Nyírteleki Közösségi Ház és Városi Könyvtár szervezésében közkívánatra Müller Péter író interaktív előadói estje kezdődik április 6-án, szombaton 17 órától. A Királytelek Vigadóban tartandó összejövetelre kizárólag elővételben válthatók jegyek.

Nyírtelek - A Nyírteleki Közösségi Ház és Városi Könyvtár szervezésében közkívánatra Müller Péter író interaktív előadói estje kezdődik április 6-án, szombaton 17 órától. A Királytelek Vigadóban tartandó összejövetelre kizárólag elővételben válthatók jegyek.Müller Péter a hazai populáris-ezoterikus irodalom egyik legismertebb alakja. Állítása szerint egy halálközeli élménye fordította a spirituális tanok felé. Írói tevékenysége és a tanítás iránti vágya eredményeképpen elindította a Mesterkurzus elnevezésű előadás-sorozatot, amelyen az önmagát kereső embernek igyekszik segíteni a mindennapi életben az önmegvalósításban.

Könyvei minden kétséget kizáróan az utóbbi évek legsikeresebb ezoterikus kötetei közé tartoznak, ezt jelzi a több százezer eladott példány.

- KM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában