Helyi közélet

2013.05.24. 13:30

Gyermeknapi programok Záhonyban

Május 25-én, szombaton az általános iskola és a művelődési ház közötti téren rendezik meg az idei gyermeknapi programokat a határvárosban.

Május 25-én, szombaton az általános iskola és a művelődési ház közötti téren rendezik meg az idei gyermeknapi programokat a határvárosban.Az önkormányzat humán bizottságának szervezésében 9 órától a hagyományos kerékpártúrával veszik kezdetüket a programok. 10 órától ugrálóvár, falmászás, arcfestés és kézműves foglalkozások szórakoztatják majd a résztvevőket. Ezzel párhuzamosan négy korcsoportban aszfaltrajzversenyt rendeznek.

Délben hot doggal és üdítővel kedveskednek az ünnepelteknek. 13 órától kezdődik a tréfás családi vetélkedő, 14,30-tól az Öt legenda című rajzfilmet vetítik le a gyerekeknek, 16 órától zumba aerobik következik. 16 órától 17,15-ig tart a „Cukorágyúzás”, majd 17,30-tól a Mint a pinty zenekar műsora zárja a színesnek és érdekesnek ígérkező programot.

Tancsik Róbert

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában