Helyi közélet

2013.08.12. 07:57

Baracsi Balázs János az új képviselő

Nyírbátor -  Időközi választást tartottak vasárnap Nyírbátorban, ugyanis az addig egyetlen független önkormányzati képviselő lemondott pozíciójáról.

Nyírbátor -  Időközi választást tartottak vasárnap Nyírbátorban, ugyanis az addig egyetlen független önkormányzati képviselő lemondott pozíciójáról. Mint lapunk megtudta, a hatos számú választókerületben megtartott voksolásra az 1307 választásra jogosult állampolgár közül 651 fő ment el szavazni, végül 648 érvényes voks született.

- A részvételi arány közel 50 százalék volt, ami az augusztusi időpontot tekintve jónak mondható - közölte dr. Tóth Árpád jegyző, aki az időközi választás végeredményéről is tájékoztatta lapunkat. A nyírbátori jegyző elmondta: azé a Baracsi Balázs János független jelölté lett a megüresedett képviselői mandátum, aki 371 szavazatot kapott vasárnap. Őt követte Barna Gábor (Fidesz-KDNP) 174, valamint Virágné dr. Fazekas Adrienn (Jobbik) 103 szavazattal.

KM-TG

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában