Helyi közélet

2013.10.09. 16:03

Felavatják az új utat

Garbolc - Elérkezett a nagy pillanat: október 11-én felavatják azt a szilárd burkolatú utat, amely összeköttetést teremt Garbolc és a magyar-román határ túloldalán található Szárazberek között.

Garbolc - Elérkezett a nagy pillanat: október 11-én felavatják azt a szilárd burkolatú utat, amely összeköttetést teremt Garbolc és a magyar-román határ túloldalán található Szárazberek között. Az ünnepi programsorozat 12 órakor kezdődik, megnyitót mond Nagy Roland polgármester. Ezt követően diákoknak rendeznek futóversenyt az új úton, bemutatkozik egy-egy előadással a Hajnalpelika Kisszínpad Kulturális Egyesület és a Szárazbereki Hármashatár Egyesület, valamint kísérő rendezvények is várják az ünnepség résztvevői: lesz főzőverseny, bemutatót tartanak a kistérségben élő vállalkozók.

Az út hivatalos átadása 16 órakor kezdődik. A köszöntő gondolatok után az egyházak képviselői megszentelik az új utat, amelyen pénteken az ideiglenes határnyitásnak köszönhetően a meghívott vendégek végis is mehetnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában