Helyi közélet

2014.02.07. 14:06

Love-sztorikra szavazhatunk

A Kelet és a Szabolcs Online közös játékán arra biztattuk az olvasókat, a közelgő Valentin apropóján osszák meg velünk megismerkedésük történetét. Íme a sztorik!

A Kelet és a Szabolcs Online közös játékán arra biztattuk az olvasókat, a közelgő Valentin apropóján osszák meg velünk megismerkedésük történetét. Íme a sztorik!

A nyertes történet főszereplői egy romantikus vacsorán vehetnek részt a Stella Rose Étterem felajánlásaként.

A szavazás oldalára a Kelet-Magyarország Facebook oldalán keresztül vezet az út, ahol a Tetszik gombbal adózhatunk a szavazás oldaláért cserébe.

Egy IP címről csak egy szavazatot fogadunk el, a szavazatokat egészen február 12-én délig várjuk.

Balázsi László

Reggel, mikor felkeltem,

Nagyot dobbant a szívem,

Mert életem egyik szakaszához értem.

Szalagtűzés pillanatában,

Remegett kezem s lábam.

Mikor magamhoz térten,

A Macallan táncpaketjén álltam.

Teltek-múltak az órák.

Már fél egy is elmúlt.

És akkor pillantottam meg Őt,

A fekete öltönybe bújt nagy Ő-t.

Egy mesébe illő pillanat volt,

Hisz a fények is körülötte játszottak.

Settenkedve odalopakodtam,

Mint egy kiskamasz.

Óvatosan értésére adtam,

Hogy észrevegyen hamar.

A bemutatkozás pillanatában

Kiderült mindkettőnk számára,

Hogy öt év alatt

Az iskola kapujában

Találkozhattunk volna hamarabb.

„2012. október 27."

Mindkettőnk számára fontos volt e dátum,

Mert egy szalagavató miatt

Egy igaz szerelem bimbózott e nap.

Ez a mi kis történetünk,

Azóta is örülünk,

Hogy volt egy éjszaka,

Amikor a sors összefonta mindennapjainkat.

Danó Miklós

Az egész azzal kezdődött, hogy volt ez az államilag terjesztett kötelező tanfolyam, ami összefüggésbe van az önkormányzattal is. Ennek a tanfolyamnak voltak kritériumai, többek közt az is, hogy meg kellett felelni egy orvosi alkalmassági vizsgálaton. Az önkormányzat a tudtunkra adta, mikor kell ezt végrehajtani. Elmentem az orvosira, és megdöbbenésemre nagyon sok tanfolyamost hívtak be egyszerre. Viszont volt ott két lány, akik közül az egyik nagyon is megtetszett nekem első látásra. Nem tudtam, hogyan derítsem ki a nevét, hogy legalább Facebook-on megtaláljam, és írjak neki, levegyem a lábáról. Beszélgettünk, hülyéskedtünk, különös kérdésekkel álltam elő, hogy megtudjam a nevét – kevés sikerrel. Egyszer aztán rám mosolygott a szerencse, és meghallottam a nevét, mikor behívták, mert ő következett. Másnap meg is kerestem Face-en, írtam neki, és visszaírt mosolygós smiley-val, hogy hogy találtam meg. Erre én azt válaszoltam, hogy mondtam neked egyszer, úgyis megtalállak. A beszélgetésünk során kiderült, hogy nem csak ő tetszett meg nekem, hanem én is neki. Randit kértem tőle, és sikerrel jártam, azóta is együtt vagyunk, együtt élünk. Nagyon szeretem, és örülök neki, hogy rátaláltam, legalább ennyi értelme volt ennek a tanfolyamnak, hogy megtaláltam azt a személyt, akivel le akarom élni az életem. Azóta közös babát várunk. Szeretjük egymást, és büszkék vagyunk mindketten arra, hogy megtaláltuk azt a személyt, akit nagyon régóta kerestünk.

Jónás Vivien

Jónás Vivien vagyok, 18 éves. Nyíregyházán tanulok, és ott is ismerkedtem meg a mostani barátommal. Az ismerkedésünk a Facebook-kal kezdődött. Bejelölt, én visszaigazoltam, beszélgetni kezdtünk, de már a legelején bensőséges dolgokról beszélgettünk, mintha már száz éve ismerősök volnánk. Majd írta nekem, hogy "nem tudom, mit akarok, de az tuti, hogy találkozni szeretnék veled". Megbeszéltük, hogy találkozunk a Korzó előtt. Ùgy is volt. Találkoztunk, ismerkedtünk, bolondoskodtunk. Olyan sokat, mint akkor, már nagyon régen nevettem. És ő is. Majd sétáltunk. A befejezés egy szájrapuszika volt. Egy igazi tündérmesében éreztem magam, napokig tudnék mesélni, hogy mit éreztem akkor. A szivem a torkomban dobogott, ahogy megláttam, a pillangóim csak ùgy repdestek a hasamban. Enyhe tùlzá,s ha azt mondom, elaléltam tőle? :) Szóval mai napig, ha meglátom, ugyanaz az érzés kerülget, mint az első alkalommal. Már 4 hónapja randizgatunk, és hála istennek, jól megvagyunk. Egyébként a párom neve Herczku Krisztián és 24 éves. Amint megpillantottam, szerelmes lettem belé, és ha jól tudom, ő is. Minden egyes alkalommal, amikor meglátom, rögtön az első találkozás jut eszembe.

Juhász Adrienn

A mi szerelmi történetünk úgy kezdődött, hogy 2 évvel ezelőtt felvettek egy gyárba dolgozni. Ő már előttem 2 évvel odakerült.Vezető beosztásban dolgozik, és a papírokat neki kellett rendezni. Mikor odahívott, hogy írjak alá, csak néztünk egymás szemébe, nem tudtuk levenni a szemünket egymásról. Szerelem első látásra. Ez napokon keresztül ment így, aztán bátorságot vett magán. Elhívott fagyizni. Csodálatos délutánokat töltöttünk együtt, és színes programokat talált ki. Mellette nem lehet unatkozni. Majd egyik délután kitalálta, hogy menjünk le Gergelyiugornyára! Sokat fürödtünk, játszottunk. Mikor lassan nyugovóra tért a Nap, lementünk a partra és feltett egy kérdést. Letérdelt elém és megkérdezte: Lennél a barátnőm és egyben a párom? Azon nyomban igent mondtam. Csodálatos érzés volt. Azóta együtt élünk, és kimondhatom, hogy boldog párkapcsolat a miénk.

Oláhné Bartovics Margit

Nagyon szomorú és elkeseredett voltam 10 egyedül töltött év után, egy senkinek éreztem magam. Nagyon hiányzott egy társ, akivel beszélgethetek, elmondhatom, mit gondolok, mit szeretnék, aki meg tudok beszélni mindent. Egyszer egy ismerősöm rám szólt, hogy nagyon le vagyok törve. Elmondtam a bánatomat. Erre ő azt válaszolta, hogy keres nekem valakit, biztos jó lesz, mert rendes, főz, mos, takarít, nagyon ügyes. Igaza lett (ő volt az esküvői tanúnk is). Egyből felemeltem a fejem, erre vártam évek óta. Nagy izgalommal vártam a találkozást. A párom is ugyanúgy érzett. A megismerkedésünk napján három órát beszélgettünk, a következő héten hatot. Azt köveő szombaton megpecsételtük a találkozást, felhúztuk a gyűrűt, majd hazamentünk és együtt főztük meg ennek tiszteletére a gyertyafényes vacsorát. Hat hónapra rá egybekeltünk, most leszünk egy éve házasok.

Oszlánszki László

Sógoromnál találkoztunk 5-6 évvel ezelőtt (sógoromat kb, 10 éve ismerem), ahol erősen ittas állapotban és nagyon szomorúan meséltem Brigittámnak egy másik lányról, aki nem akar tőlem semmit. Én akkor este még nem mertem megmondani neki (mivel nagyon be voltam rúgva), hogy Ő az új szerelmem, mert azt gondolja, hogy biztos a pia beszél belőlem. Három-négy nap tisztulás, regenerálódás után elkezdtem megkörnyékezni, hogy mi lenne ha mi ketten.... de mivel nemrég még egy másik lányról sírtam, elég nehéz volt bebizonyítani, hogy valójában komolyan gondolom, és hogy Ő a nagy Ő. Mondhatni, hogy gyenge kezdés után erős visszaesést produkáltam, de végül megtört jég, és lassan 3 éve boldog házasságban élünk, és van egy gyönyörű kisfiunk, Levente.

Papcsák Katalin

Akkoriban nem volt barátom, s egyszer csak egy fiú írt nekem az e-mail címemre, hogy szeretne megismerni engem, ha lehet. Kicsit ismerős volt a fiú, de nem voltam benne biztos, hogy ki az, így váltottunk pár e-mailt, majd elhívott egy Republic koncertre. Hát mondtam magamban, jó nincs, vesztenivalóm. Elmentem vele a koncertre, ahol nagyon jól éreztük magunkat, és azóta is egy párt alkotunk, immáron lassan 5 éve. Az érdekesség az egészben az, hogy ez a fiú ott dolgozik, ahol én is, s ott lesett ki magának, csak bevallotta nekem, hogy nem mert megszólítani, mert azt hitte, foglalt vagyok. Mindig csak messziről nézett, úgy, hogy én nem is tudtam róla. Meg munkába menet egyszer fel akart venni kocsival, hogy bevisz, de először továbbhajtott, mert félénk volt, aztán tett még egy kört, addigra összeszedte a bátorságát, hogy na, akkor most tényleg felveszem, csak én már nem voltam ott, mert elmentem busszal. Meg azért eljött oda, ahova ő szerinte aznap be voltam osztva, hogy megtaláljon és beszéljen velem, csak sajnos én aznap máshova voltam beosztva, csak szegénykém ezt nem tudta, így nem talált meg bánatára. Jólesik, mikor ezeket újra és újra elmeséli nekem.

Pogácsás Nikoletta

2009.10.8.: Első beszélgetésünk napja. A fiúnak nagyon szimpatikus volt a lány. A lány is ezen a véleményen volt a fiúval kapcsolatban. Teltek-múltak a napok és eljött az első találkozás napja,

2009.10.12.: A fiú az iskolából kifelé jövet megpillantotta a padon üldögélő lányt, akire rámosolygott. A lány szemében felcsillant egy szikra még mit sem sejtve, hogy a fiú egy másik lánnyal fog találkozni. A lány szomorú lett, mikor megtudta, hogy a fiú randira megy. De a lány nem adta fel a küzdelmet a fiúért. Minden egyes nap ráírt a fiúra msn-en. A fiú érezte már, hogy a lány többet akar, mint barátság. A fiú ennek ellenére összejött a discoban egy lánnyal, mit sem sejtve, hogy a lány pár nap múlva szakít vele. A fiú azt mondta a lánynak, hogy soha nem tudná megszeretni. A lány pár napon át szomorú, letört volt. Sokat gondolt a fiúra.

2009.10.21.: A fiúval szakított a barátnője. A fiúval senki nem foglalkozott, hogy miért szomorú. Egyedül a lány vette a bátorságot, aki reménykedett abban, hogy összejöhetnek valamikor a közeljövőben. A fiú ekkor már biztos volt benne, hogy a lány akarja őt. Aznap este a lány vette a bátorságot, és megkérdezte a kedveszegett fiútól, hogy járna-e vele. A fiú kissé bizonytalanul, de igent mondott. Attól a naptól a lány volt a világ legboldogabb embere. A fiú megtanulta, hogy mindennél többet ér a belső érték, mint a külső. A lány és a fiú se gondolta eleinte, hogy ez hosszú kapcsolat lesz, de még azóta is együtt vannak boldogságban, békességben és ami a legfontosabb, szeretetben.

Szalay Adrienn

Mi interneten, társközvetítőn ismerkedtünk meg, és négy hónapja vagyunk együtt. Már a gyűrűt is felhúztuk, meg szeretnénk esküdni.

Varga Szilvia

Létezik szerelem első látásra!

2010. augusztus 21-én falunap volt itt Nyírbogáton, amire én későn jutottam el, páromat meg nagy nehezen a testvére vette rá. Az egyik haverom mutatott be neki. Ő és a haverjai vittek haza a falunapról. Megbeszéltük, hogy másnap találkozok, hátha lesz valami. Találkoztunk, elmentünk fagyizni, beszélgettünk, sms-eztünk, sok közös volt bennünk, és megértettünk egymást. Azóta együtt töltjük napjainkat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában