Helyi közélet

2014.03.30. 14:13

Újfehértón teret adnak a térkőnek

Újfehértó - Célirányos támogatást használnak fel a városközpont fejlesztésére Újfehértón.

Újfehértó - Célirányos támogatást használnak fel a városközpont fejlesztésére Újfehértón.

„Most mondja meg, miért csinálják ezt?! Emlékeim szerint három éve készült el a tükörsima bitumen, nincs vele semmi gond, erre felverik. Mert kell a hely a térkőnek. Jöjjenek ki, nézzék meg! Az égvilágon semmi sem indokolja, ehhez képest egyre nagyobb felületet borít be a térkő. Pedig a város több részén esős időben a sár az úr, arra jobban kellene figyelniük az illetékeseknek! Igazam van, nem?” – csattant fel a telefonban előfizetőnk, aki többek nevében telefonált.

Szilágyi úr szavain nem lepődött meg Nagy Sándor polgármester, szerinte nincs oka magyarázkodni. A puszta tény: megközelítőleg 450 millió forintos költségvetéssel valósul meg a „funkcióbővítő városközpont-fejlesztési projekt”.

– Folyamatosan szépül a város központja. Célirányosan ítélték meg a támogatást, így ezt az összeget kizárólag erre lehet felhasználni – nyomatékosította Nagy Sándor.

Hozzátette: – Parkok, parkolók, járdák újulnak meg. A református, a görög katolikus templom, a rendőrség, a művelődési központ és a polgármesteri hivatal épülete is korszerűsödik, energiatakarékosabbá válik.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában