Helyi közélet

2014.05.30. 18:36

Logisztikai ügyintézőket képeznek a záhonyi tanodában

Záhony - Az ősszel kezdődő új tanévben is indítanak logisztikai ügyintézői képzést a Záhonyi Kandó Kálmán Közlekedési SZKI, Gimnázium és Dr. Béres József Kollégiumban.

Záhony - Az ősszel kezdődő új tanévben is indítanak logisztikai ügyintézői képzést a Záhonyi Kandó Kálmán Közlekedési SZKI, Gimnázium és Dr. Béres József Kollégiumban.Az érettségizettek számára meghirdetett két éves időtartamú OKJ-s képzés keretében olyan ügyintézőket képeznek, akik a logisztikai tevékenységek tervezésében, lebonyolításában működnek közre és támogatják a logisztikai rendszerrel kapcsolatos vezetői munkát. Az érdeklődők június 27-éig jelentkezhetnek a stúdiumra, a beiratkozás időpontja pedig június 30-a. Igény szerint valamennyi felvett diáknak férőhelyet biztosítanak a kollégiumban, ahol a legeredményesebb tanulók Dr. Béres József-Ösztöndíjban részesülhetnek. További információkat az intézmény zkando.hu címen elérhető honlapján találhatnak az érdeklődők, ahonnan a szükséges jelentkezési lapot is letölthetik.

Tancsik Róbert

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában