Helyi közélet

2014.08.24. 13:15

Almát lopott a nagyecsedi férfi - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2014. augusztus 23-án történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2014. augusztus 23-án történt rendőrségi eseményeiből.A Nyírbátori Rendőrkapitányság 2014. augusztus 23-án tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt vette őrizetbe K. Szabolcs 22 éves kállósemjéni lakost. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2014. augusztus 22-én egy Pócspetri külterületén lévő földterületről dohánylevelet tulajdonított el.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság Máriapócsi Rendőrőrsének munkatársai másnap a 22 éves férfinál házkutatást tartottak, ahol a melléképületben elrejtve az eltulajdonított dohányleveleket megtalálták és lefoglalták.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság Nyírlugosi Rendőrőrse tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást K. Lajos 21 éves penészleki lakos ellen. A férfi 2014. augusztus 23-án egy nyírlugosi kocsmában az egyik alkalmazott táskájából készpénzt kísérelt meg eltulajdonítani, de a tulajdonos tetten érte és értesítette a rendőrséget. Az egyenruhások a férfit a rendőrőrsre előállították és őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság Nagyecsedi Rendőrőrsének munkatársai 2014. augusztus 23-án Fábiánháza belterületén igazoltattak egy kerékpárral közlekedő férfit, aki két táskában almát szállított. Az ellenőrzés alatt kiderült, hogy a férfi a nála lévő almát egy Fábiánháza és Előtelek közötti gyümölcsöskertből tulajdonította el. A rendőrök P. Miklós 41 éves nagyecsedi lakost a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában