Helyi közélet

2014.12.19. 15:37

Erősítik a partnerséget

Nyíregyháza - A Kelet-Magyarországi Fiatalokért Alapítvány Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Civil Információs Centrum Kiss András operatív igazgató vezetésével valósítja meg „A partnerség erősítése Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében” elnevezésű projektet.

Nyíregyháza - A Kelet-Magyarországi Fiatalokért Alapítvány Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Civil Információs Centrum Kiss András operatív igazgató vezetésével valósítja meg „A partnerség erősítése Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében” elnevezésű projektet. Eltökélt célja a civil szervezetek működésének szakmai támogatása, fenntarthatóságuk megőrzése. A projektzárón elhangzott, hogy partnerségi információs napokkal, kistérségi tanácsadásokkal, kurzusokkal eleget tettek elképzeléseiknek. A Szent Atanáz Görögkatolikus Hittudományi Főiskolán pénteken délután elhangzott, hogy a folyamatos információ-áramlás biztosítása komoly erénye a 2012-ben alakult alapítvány mindennapjainak.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában