Helyi közélet

2014.12.22. 09:53

Gondosan választották meg az új gondnokot

Tunyogmatolcs - A vasárnap délelőtti istentiszteletet követően időközi gondnokválasztást tartottak a Matolcsi Református Egyházközségnél.

Tunyogmatolcs - A vasárnap délelőtti istentiszteletet követően időközi gondnokválasztást tartottak a Matolcsi Református Egyházközségnél. Három esztendei gondnoki szolgálat után Illyés József lemondott tisztségéről, helyette – a Magyarországi Református Egyház választási törvényeinek megfelelően - a jelölő közgyűlés Tisza Bélát erősítette meg a szolgálat továbbvitelében, míg a gondnok-helyettes szerepét Szabó Gábor tölti be. Gergely Tamás, az egyházközség lelkipásztora külön köszönetet mondott Dávid Gyula és Filep Károly leköszönő presbitereknek, akiknek eddigi feladatvállalásaik a közösség szolgálatában már több mint három évtizedre tekint vissza, hiszen 1980 és 1983 óta töltöttek be presbiteri tisztséget a gyülekezetben.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában