Helyi közélet

2014.12.18. 11:33

Négyszázötvenen vettek részt a Képes-iskola népszerű néptáncgáláján

Mátészalka - A mátészalkai Képes Géza Általános Iskola 19. alkalommal rendezte meg a méltán népszerű néptáncgálát, ahol közel 450 tanuló mutathatta be tánctudását az érdeklődőknek.

Mátészalka - A mátészalkai Képes Géza Általános Iskola 19. alkalommal rendezte meg a méltán népszerű néptáncgálát, ahol közel 450 tanuló mutathatta be tánctudását az érdeklődőknek. Az estet Svéda István igazgató úr nyitotta meg, házigazda Filep László volt. Az iskolában 16 évvel ezelőtt kezdődött a néptáncoktatás, az akkori gyerekek közül sokan ma már a SZATMÁR néptánccsoport tagjai.

A nagyszerű este Pinkovai Krisztina, Filep Gergő, Filep László, Mikulics Ádám táncpedagógusok munkájának eredménye. A fellépő csoportok között volt a Filep Gergő vezette HÉRICS tánccsoport is, akik közül sokan szintén a Képesben kezdtek táncolni. Kedves meglepetés volt a fergetegesen táncoló szülők fellépése.

Hagyományosan gyerekek, szülők, pedagógusok egymást „kézen fogva”, közösen énekelve zárták az estet.

KM

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában