Helyi közélet

2015.03.12. 13:35

Miniszteri elismerés a gyarmati főnővérnek

Fehérgyarmat - A kiemelkedő szakmai munkát megköszönve, a magyar ápolók napja alkalmából miniszteri elismerő oklevelet vett át Budapesten a közelmúltban Károlyi Kálmánné, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház Északi Pólus higiénikus főnővére, a központi sterilizáló vezetője.

Fehérgyarmat - A kiemelkedő szakmai munkát megköszönve, a magyar ápolók napja alkalmából miniszteri elismerő oklevelet vett át Budapesten a közelmúltban Károlyi Kálmánné, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház Északi Pólus higiénikus főnővére, a központi sterilizáló vezetője.A 37 éves pályafutás 1978-ban, a fehérgyarmati kórház sebészeti osztályán kezdődött ápolóként, majd a folyamatos tanulásnak, önképzésnek köszönhetően ma már a fehérgyarmati és vásárosnaményi telephelyek mb. telephelyi ápolási igazgatói feladatait is ellátja Károlyi Kálmánné.

„Szakmai felkészültsége, precizitása, ­segítőkészsége, pontos munkavégzése egész eddigi életét jellemzi. Személyisége, szakdolgozói ma­gatartása a munkatársai szemében is elismerést szerzett. A központi sterilizáló és a kórházhigiénés csoport vezetésében, irányításában, a rendkívül szerteágazó és sokrétű ápolásszakmai feladatok koordinálása, ellátása terén kifejtett kiemelkedően felelősségteljes, tartósan magas színvonalú, példamutatóan pontos és lelkiismeretes munkavégzésének” elismerése az oklevél.

KM

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában