Helyi közélet

2015.05.17. 10:53

Elfogták a tiszaeszlári rablót

Tiszavasvári - A rendőrök néhány órán belül azonosították és elfogták a feltételezett tettest.

Tiszavasvári - A rendőrök néhány órán belül azonosították és elfogták a feltételezett tettest.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság rablás bűntett és testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást K. Roland 23 éves tiszeszlári lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2015. május 15-én 23 óra 45 perc körüli időben betört egy tiszaeszlári 62 éves idős férfi lakóházba, ahol értéktárgyak után kutatott.

A sértett felébredt a zajra, majd kérdőre vonta a férfit, aki megszerzett értékei megtartása céljából egy fakaróval bántalmazta a nyugdíjast. A támadó végül készpénzt és egy mobiltelefont tulajdonított el a lakásból, majd távozott a helyszínről. A bevezetett rendőri intézkedések eredményeként a helyi körzeti megbízottak néhány órán belül azonosították és elfogták a feltételezett tettest.

A rendőrök a 23 éves férfinál tartott házkutatás során az eltulajdonított mobiltelefont megtalálták és lefoglalták. A rendőrség az eljárást a gyanúsított bűnügyi őrizetbe vétele mellett folytatja.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában