Helyi közélet

2015.05.31. 21:26

Polgármestert választottak Nyírkátán

Nyírkáta -  Három jelölt indult Nyírkátán vasárnap az időközi polgármester-választáson, hogy elnyerjék a névjegyzékben szereplő 1495 választópolgár voksát.

Nyírkáta -  Három jelölt indult Nyírkátán vasárnap az időközi polgármester-választáson, hogy elnyerjék a névjegyzékben szereplő 1495 választópolgár voksát. Mint beszámoltunk róla, azért kellett a település vezetőjét megválasztani, mert a község korábbi polgármestere, Jeney Sándor februárban elhunyt. Mint dr. Kerekes Imre, Nyírkáta megbízott jegyzője a szavazatok összeszámlálása után lapunknak elmondta, Lakatos Sándor Attila (független) 631, Oláhné Kocsis Margit (Fidesz-KDNP) 502, Nyeste András (Munkáspárt) 1 szavazatot kapott. Ha három napon belül nem érkezik kifogás, akkor Lakatos Sándor Attila Nyírkáta új polgármestere.

Dr. Krekes Imre jegyző arról is beszámolt, hogy rendkívüli esemény nem történt, nyugodt, békés hangulat volt mind a két szavazókörben.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában