Helyi közélet

2015.06.29. 10:22

Megkérdeztük: Ön mit fejlesztene a lakhelyén?

Nyíregyháza - <span class="namen">Simon László</span> 47 éve él Nyírturán, s szerinte rendben van a község. – Nemrég újították fel a Libabokorba vezető utat, s az utcák aszfaltozottak. Legutóbb a műfüves pályát adták át, épül a teniszpálya, bővítik az öregek otthonát, s még saját fogorvosunk is van – nyilatkozta. 

Nyíregyháza - Simon László 47 éve él Nyírturán, s szerinte rendben van a község. – Nemrég újították fel a Libabokorba vezető utat, s az utcák aszfaltozottak. Legutóbb a műfüves pályát adták át, épül a teniszpálya, bővítik az öregek otthonát, s még saját fogorvosunk is van – nyilatkozta. Nagy József a szórakozási lehetőségeket hiányolja Nyírturán. – A művelődési házban a pingpongasztalon és néhány számítógépen kívül nem nagyon van más, s ha valaki kikapcsolódásra vágyik, Nyíregyházára kell mennie – mondta el.

Poreczky Zoltán a sényői futballpálya kivágott tölgyeit sajnálta, s egyébként is a fásítást szorgalmazná. – A csapadékvíz-elvezetés megoldatlan, s a buszok is járhatnának sűrűbben – osztotta meg véleményét.

Szabó Józsefné több munkalehetőséget szeretne Sényőn, s több segítséget az öregeknek. – Villany, víz, gáz van a településen, de az utak állapota néhány felújított szakasz kivételével siralmas – tájékoztatott.

Balázsné Gyarmati Andrea egy színvonalas étteremnek örülne Oroson. – Jó, hogy a Vezér utcánál új körforgalom épül, a Szállásinál pedig gyalogátkelőhely, de a járdákat még 1973-ban rakták le, s már rájuk férne a felújítás – tudtuk meg.

Kádár Péter legtöbbször azon bosszankodik Nyírpazonyban, hogy gyakran elmegy az áram. – S jó lenne már Kabalással is kezdeni valamit, mert nagyon elhanyagolt – közölte.

KM-MJ

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában