Helyi közélet

2015.06.28. 12:28

Szilárd elhatározás: jaj a tócsának!

Nyíregyháza - Augusztusban leburkolják az Univerzum üzletház mögötti parkolót a megyeszékhelyen.

Nyíregyháza - Augusztusban leburkolják az Univerzum üzletház mögötti parkolót a megyeszékhelyen. Ha esik, ha fúj – ez így nem mehet tovább. A nagy zuhé után rendszeresen hívják a szerkesztőséget felbőszült olvasóink. E héten többször is kaptunk indulatos jelzést, ebből egy ekképpen hangzott: „Régóta érlelődik a gondolat, úgy érzem, most (is) aktuális. Az Univerzum üzletház mögötti parkoló fizetős. Igen ám, de nem egy klasszikusan kivitelezett parkolóról van szó: földes, hepehupás, tele lyukakkal. Nagy esőnél hatalmas a sár. Miért nem teszik végre rendbe? Fizetjük a parkolási díjat, viszont a szolgáltatás nem az igazi.”

Nem érte derült égből villámcsapásként Szabó Edinát a felvetés: – Az engedélyezési eljárást, majd közbeszerzést követően a tervek szerint augusztusban kezdődnek el azok az útépítési munkák Nyíregyházán, mely során az Univerzum üzletház mögötti parkolót is leburkolja a NyírVV Nonprofit Kft. A szilárd burkolat kialakításáig a városlakók türelmét kérjük – reagált a NyírVV Nyíregyházi Városüzemeltető és Vagyonkezelő Nonprofit Kft. marketing- és sajtóreferense.

KM-LTL

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában