Helyi közélet

2015.06.03. 09:03

Új polgármestert választott Nyírkáta

Nyírkáta - Már tavaly ősszel is indult a polgármesteri címért, de akkor a második lett.

Nyírkáta - Már tavaly ősszel is indult a polgármesteri címért, de akkor a második lett.

A választópolgárok döntése alapján Lakatos Sándor Attila (független) Nyírkáta új polgármestere.

– Először is hadd köszönjem meg a választópolgárok bizalmát, igyekszem minden tudásommal a település érdekeit szolgálni. Már tavaly ősszel is indultam polgármester-jelöltként, de akkor a második lettem a polgármesternek megválasztott Jeney Sándor mögött. Sok helybeli kérésére indultam el az ősszel, azt remélték, megválasztásommal erősödik a közösségi élet, jobb lesz az emberek közötti kapcsolat a községben – mondta el érdeklődésünkre Lakatos Sándor Attila, aki szólt a legfontosabb tennivalókról is.

Összefogás, közös gondolkodás

– A munkahelyteremtés területén jó lenne előrébb lépni, mert ez nálunk is nagy probléma, addig is a közfoglalkoztatást kell minél jobban kiszélesíteni. Fontos feladatot jelent a szennyvízcsatorna-beruházás. Az egészségügyben, a sportéletben is kellenek fejlesztések, változások, hogy növekedjen az itt élők komfortérzete.

– Az egyik legnehezebb feladatot az jelenti, hogy sok a hátrányos helyzetű lakos Nyírkátán, akik segítséget, támogatást igényelnek. Igaz, hároméves koromtól, vagyis harminc éve élek a községben, így nagyon jól ismerem az embereket. Úgy gondolom, összefogással, közös gondolkodással lehet a célokat elérni. Bár az önkormányzat legtöbb tagja a Fidesz-KDNP jelöltjeként lett képviselő, a falu érdekeiért dolgoznak, s remélem, tudunk eredményesen közös munkát végezni.

KM-MML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában