Helyi közélet

2015.09.06. 11:44

Kigyulladt egy lakás a panelban - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. szeptember 5-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. szeptember 5-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Nagyméretű nyárfa dőlt egy személygépkocsira szombat délután Nyíregyházán, a Kert közben. Személyi sérülés nem történt. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész segítségével szabadították ki a járművet.

Egy négyemeletes panelház második emelteti lakásának egyik szobájában a függöny és berendezési tárgyak égtek szombat délután Nyíregyházán, a Törzs utcán. A tulajdonos a tüzet eloltotta. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók az épületet átvizsgálták, majd a füsttel telítődött lakást és a lépcsőházat nagy teljesítményű ventilátorral átszellőztették. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem került sor. Szándékosságra illetve bűncselekményre utaló nyomot nem találtak.

Egy személygépkocsi az útról lesodródott és egy fának ütközött szombat délután Tarpa és Beregsurány között. A jármű vezetője könnyebben sérült. A fehérgyarmati katasztrófavédelmi őrs tűzoltói a gépkocsit áramtalanították és a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították.

Két személygépkocsi ütközött össze szombat délután a 36-os számú főúton, a 33-as kilométernél. A balesetben egy ember sérült meg. A tiszavasvári önkormányzati tűzoltók a járműveket áramtalanították és a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában