Helyi közélet

2015.09.07. 10:02

Kukoricára fájt a foga a kemecsei férfinak - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. szeptember 5-én és 6-án történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. szeptember 5-én és 6-án történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Kemecsei Rendőrőrse tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 25 éves kemecsei lakos ellen. A férfit 2015. szeptember 6-án egy vasmegyeri mezőgazdasági területen a föld tulajdonosa tetten érte, miközben kukoricát kísérelt meg eltulajdonítani. A rendőrök a férfit előállították a rendőrőrsre és szabálysértési őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság Csengeri Rendőrőrse lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást J. Szabina 23 éves csengeri lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a nő 2015. szeptember 4-én egy csengeri lakóház ablakán kivágta a szúnyoghálót, bement és az egyik szekrényből készpénzt tulajdonított el. A rendőrök az elkövetőt másnap elfogták és bűnügyi őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában