Helyi közélet

2015.10.07. 10:41

A gyerekek vitája miatt vágta le ásóval a nagyapa fülét Nagyecseden

Nagyecsed - Egy apa és egy nagyapa karóval és ásóval próbált pontot tenni a gyerekek vitájára Nagyecseden. Az eredmény egy levágott fül...

Nagyecsed - Egy apa és egy nagyapa karóval és ásóval próbált pontot tenni a gyerekek vitájára Nagyecseden. Az eredmény egy levágott fül...

A vádirat szerint 2014. szeptember 7-én a kora esti órákban Nagyecseden, a vádlott fia és a sértett unokája az utcán összevesztek, amiről otthon beszámoltak szüleiknek is. A vádlott ekkor magához vett egy ásót és azzal a sértett lakásának irányába indult. Ekkor már a sértett is az utcán tartózkodott, kezében egy karóval. Amikor a két férfi találkozott, ütésre emelték a szerszámokat, a vádlott az ásóval a sértett feje irányába csapott, és eltalálta a jobb fülén. Az ásót azonban a vádlott a sértett koponyájára irányította, a súlyosabb sérülés csak azért maradt el, mert az sértett időközben odafutó lánya meglökte az édesapját, amivel megmentette az életét.

A sértett jobb fülét az orvosok előbb visszavarrták, azonban annak egy része elhalt, így azt később el kellett távolítani. A vádirat szerint a vádlott szándéka a sértett életének kioltására irányult, a halálos eredmény bekövetkezése pedig csak a véletlen folytán maradt el. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség emberölés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat az ügyben, és börtönbüntetés kiszabását indítványozta a vádlottal szemben.

- tájékoztatta portálunkat Dr. Szilágyi László sajtószóvivő

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában