Helyi közélet

2015.10.19. 15:36

Gyógyír testnek és léleknek Sóstón

Nyíregyháza, Sóstó - Bemutatták Sóstó fürdőjének új, európai színvonalú gyógyászati szárnyát.

Nyíregyháza, Sóstó - Bemutatták Sóstó fürdőjének új, európai színvonalú gyógyászati szárnyát.

Gyógytornahelyiségek, iszapkezelők, súly- és szénsavfürdők, medence és szaunaszint is helyet kapott a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt-nek abban az új gyógyászati szárnyában, amelyet dr. Podlovics Roland vezérigazgató mutatott be hétfőn a sajtó képviselőinek, s rajtuk keresztül a nyilvánosságnak. A polgármesteri szemlével egybekötött sajtótájékoztatón olyan komplex fürdőgyógyászati szolgáltatásra és fürdőorvosi ellátásra is alkalmas modern fürdő-mesevilágba léphettünk, amire méltán büszkék a városvezetők és a lezáruló projekt menedzsmentje.

Dr. Kovács Ferenc polgármester – akit Batizi Tamás kabinetvezető is elkísért – a szemle kapcsán elmondta: – Az ország 16 gyógyhelye közül csak kevesen büszkélkedhetnek 1400 négyzetméteres alapterülettel, s a folyamatban lévő következetes fejlesztéspolitikának köszönhetően most már a szezonon kívüli turizmus igényeit is magas színvonalon tudjuk kiszolgálni.

Dr. Podlovics Roland projektvezető – miközben körbevezette vendégeit a nyár közepe óta már működő, s a próbaüzem során is jól vizsgázó szárny teljesen akadálymentesített kiszolgáló helyiségein – részletekbe menően beszámolt az OEP-finanszírozással is igénybe vehető kezelések különlegességeiről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában