Helyi közélet

2015.11.27. 09:22

Nagybevásárlást tartott csak épp elfelejtett fizetni - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. november 26-án történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. november 26-án történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Ibrányi Rendőrőrse lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást L. László 35 éves buji lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2015. november 26-án egy buji üzletbe betört, ahonnan tejtermékeket, pékárut, édességet és üdítőket tulajdonított el. A rendőrök a bejelentést követően a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható helyi lakost egy órán belül elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és gyanúsítottkénti kihallgatását követően őrizetbe vették. A járőrök a 35 éves férfi lakásában az eltulajdonított élelmiszerek nagy részét megtalálták és lefoglalták.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság rendzavarás szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 21 éves helyi lakos ellen. A férfi 2015. november 26-án Tiszavasváriban intézkedés közben a rendőrökkel végig kiabált, és agresszíven viselkedett, melyet többszöri felszólítás ellenére sem hagyott abba. Az egyenruhások a férfit előállították, és gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából szabálysértési őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság garázdaság szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 40 éves kocsordi lakos ellen. A férfi 2015. november 26-án egy Mátészalka közeli kis település iskolájába bement, ahol a folyosón az intézmény vezetőjével kiabált, valamint hangosan szidalmazta a saját gyermeke és egy másik diák között kialakult konfliktus miatt. Az egyenruhások a férfit a rendőrkapitányságra előállították, és szabálysértési őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában