Helyi közélet

2015.12.23. 13:02

Nyíregyházát népszerűsítették Romániában

Nyíregyháza - A Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft. városunk turisztikai attrakcióit népszerűsítette Romániában, a nagybányai adventi vásáron az elmúlt hétvégén.

Nyíregyháza - A Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft. városunk turisztikai attrakcióit népszerűsítette Romániában, a nagybányai adventi vásáron az elmúlt hétvégén. A két város partnerkapcsolatának köszönhetően a város turisztikai szervezete meghívást kapott a rendezvényre, amelyen a TDM és a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. munkatársai kiadványokkal és téli csomagajánlatokkal várták az érdeklődőket. A hideg időben nemcsak a prospektusok fogytak, hanem a kóstoltatásra vitt szilvapálinkát is szívesen fogyasztották az érdeklődők. A nyíregyházi faházat felkeresők előtt nem volt ismeretlen a város, illetve turisztikai attrakciói, s több konkrét érdeklődés is érkezett január-februári pihenéssel kapcsolatosan.

- Nyíregyháza Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában