Helyi közélet

2016.02.13. 10:39

10 tipp, amivel igazán emlékezetessé teheted a Valentin napot

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - A legtöbb nő a Valentin napot eléggé becsben tartja, ezért bármit is tervezel február 14-ére, gondoskodj róla, hogy az emlékezetes legyen a párod számára. Nem kell gyémántokkal elhalmoznod, és hatalmas ajándékokat venned neki, viszont az elengedhetetlen, hogy jól érezze magát.

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - A legtöbb nő a Valentin napot eléggé becsben tartja, ezért bármit is tervezel február 14-ére, gondoskodj róla, hogy az emlékezetes legyen a párod számára. Nem kell gyémántokkal elhalmoznod, és hatalmas ajándékokat venned neki, viszont az elengedhetetlen, hogy jól érezze magát.

Íme néhány ötlet, hogy sikeresen ünnepeld meg kedveseddel a Valentin napot.

10.  Elevenítsd fel a múltat

Most újból alkalmad nyílik arra, hogy a nő megismerje a romantikus énedet. Mutasd is meg neki, hogy igenis tudsz érzelmes lenni, és emlékezzetek vissza a kezdetekre. Mondd el neki, hogy mit éreztél legelőször, amikor megláttad. Meséld el, hogy hogyan érezted magad az első randin, mi járt utána a fejedben, mennyire vágytál rá. A nők imádnak visszaemlékezni a gyönyörű dolgokra, és arra ami meghatározóvá vált az életükben. Használd ezt ki és vidd el arra a helyre ahol először találkoztatok, ahol először megláttad, vagy ahol az első randevútok volt, és ahol legelőször megcsókoltad. Éljétek át újra azt a romantikus estét.

9.  Közös mozgás

Ez most nem az a fajta „közös mozgás”, hanem egy közös program, amit együtt is csinálhattok és roppant szórakoztató. Menjetek el együtt korcsolyázni, vagy ha kellő mennyiségű hó van, akkor szánkózni. Esetleg sétáljatok egy nagyot az erdőben, vagy egy szép parkban, de akár egy fedett uszodában is eltölthettek némi időt. A lényeg az, hogy olyan programot találj ki, amely szórakoztató lesz mindkettőtök számára, melynek következtében emelkedett és jó hangulatba kerültök.

8. Kihagyhatatlan masszázs

A masszázs egy szinte kötelező tevékenység a Szerelmesek napján. Vess be mindent a tökéletes siker érdekében. Egy finom érzéki masszázshoz szerezz be mindenféle illatos olajat, és ne feledkezz meg a gyertyákról sem. De ha megengedheted magadnak, akkor foglalj le egy páros helyet egy exkluzív masszázsszalonban és csak annyi a dolgod, hogy pároddal együtt élvezzétek a kényeztető frissítést ezen a napon.

7. Semmi sem giccses

A Valentin nap sosem giccses az igazi szerelmespároknak. Ezért bátran és kreatívan tálald az ajándékodat. Indítsd el az egészet izgalmasan, és várakozással teli érzéssel a nő számára. Amikor belép az ajtón, a padlón fedezze fel a rózsaszirmokat, amiket egyből követni fog, és ahogy közeledik majd a meglepetés felé, egyre hevesebben fog verni a szíve. Lehet az egy parfüm, egy fülbevaló, egy nyaklánc, egy gyűrű, vagy bármi egyéb ajándék, amit nyugodtan egy szív alakú dobozba is beletehetsz, vagy egy kis plüssmackóra is ráakaszthatsz. Ne félj, nem lesz giccses, hiszen Valentin nap van, a nők amúgy is imádják ezt.

6. Vegyél ki egy szobát

Emlékezetes meglepetést szeretnél, akkor vegyél ki egy jobb szállodában egy elegánsabb szobát. Ez a kis változás biztosan fellendíti majd a szerelmes együttléteiteket. Olyan lesz, mint egy titkos randevú. Nem egy szokásos környezetben lesztek, ezáltal sokkal felszabadultabban is viselkedhettek, ami biztosan érezhető is lesz, amikor egymásnak estek majd. Kezdheted úgy is, hogy elviszed vacsorázni a hotel éttermébe, és amikor végeztetek, akkor nem hazamentek, hanem meglepetésként a kibérelt szobába. Mondd meg a kedvesednek, hogy ma ne foglalkozzon semmi mással, csak érezze jól magát veled együtt.

5. Együtt otthon

Igaz ez egy kicsit több szervezért igényel, de kivitelezhető akkor is, ha teljes meglepetést szeretnél okozni. Manapság mindenki arra vágyik, hogy csak egy napot tölthessen el úgy, hogy az égvilágon semmit nem csinál. Ez is lehet egy nagyszerű ajándék. Megbeszéled a párod főnökével, vagy akivel szükséges, hogy ezen a napon kivételesen ne kelljen bemennie dolgozni, főleg mert legtöbbször egy hétköznapra esik a Valentin nap. Ezt követően aznap reggel az ágyba viheted neki a reggelit és miután elkezdene készülődni, hogy el ne késsen a munkából, akkor közölheted vele, hogy ma egész nap lustálkodhat veled együtt. Kapcsold ki a telefont, ne nyiss ajtót senkinek, és élvezzétek az ágyban az egész napot.

4. Szex? Oké, de nyilvános helyen

Emlékezetes Valentin napot szeretnél? Ezzel biztosan azzá teszed! Egy nyilvános helyen szeretkezni, minden esetben adrenalinbombaként hat a szervezetünkre. Számtalan lehetőség sorakozik fel előttünk. Szexelhetünk egy étterem mosdójában, egy parkolóban a kocsi hátsó ülésén, egy mozi hátsó soraiban (na persze nem egy teltházas szuperprodukciónál). Lehetséges, hogy nem minden nő fog élni ezzel a lehetőséggel, de akik igen, azoknak egy életre szóló élményben lesz részük, és persze Valentin napon.

3. Egy hétvége valahol

Ha megvan rá az időd, és a pénzed, akkor az egyik klasszikus megoldás, ha szerelmeddel elutaztok egy csendes kis helyre pihenésképpen. A lényeg, hogy mind a kettőtöknek megfeleljen a környezet és a mini vakáció alatt mindenben kiszolgáljanak titeket, és ezáltal csak egymásra koncentráljatok.

2. Öltözzetek ki

Egy meghitt alkalmat még különlegesebbé lehet tenni, ha megadjátok a módját és kiöltöztök. Akár egy elegáns étterembe mentek, akár a meghitt vacsorát otthon fogyasztjátok el, mindenképpen öltözzetek fel elegáns ruhába. Ápoltan, igényes és elegáns ruhában lenni, minden esetben különleges érzést biztosít. Ezáltal még jobban emelitek majd az alkalom fényét. Ne feledd, a nők imádnak kiöltözni!

1. Az a bizonyos kérdés

Talán kevés jobb alkalom van arra, hogy feltegyük a szerelmünknek azt a bizonyos kérdést. Természetesen csak akkor, ha teljes mértékben elkötelezted magad, és úgy érzed, hogy a nő is így érez feléd. Ha működik minden közöttetek és megvan az a bizonyos bizsergő érzés is, akkor elő a gyűrűvel, ereszkedj féltérdre és kérdezd meg tőle, hogy szeretne-e veled megöregedni, melletted maradni, együtt, szerelemben, örökre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában