Helyi közélet

2016.03.17. 15:46

A szociális munka világnapját ünnepelték Nyíregyházán

Nyíregyháza - Miután világnap, nem is történhetett máshogy, a világháló egyik csevegőprogramján jelentkeztek be a szervezők a Mustárházból a fővárosi kollégákhoz csütörtök délután Nyíregyházán.

Nyíregyháza - Miután világnap, nem is történhetett máshogy, a világháló egyik csevegőprogramján jelentkeztek be a szervezők a Mustárházból a fővárosi kollégákhoz csütörtök délután Nyíregyházán. A megjelentek többsége egyúttal fellépő is volt, ugyanis előbb az Arany János Gimnázium, Általános Iskola és Kollégium diákjai lepték meg egy tánccal, utána a Nyíregyházi Szociális Gondozási Központ 6. számú klubjának tagjai énekeltek.

A Debreceni Egyetem Egészségügyi Karának szervezésében több teremben kezdődtek előadások, - Élő újság, Intézményvezetés és család, Gyermekbántalmazás, Aktív idősödés, Közösség(i) szervezés, Szerhasználó fiatalság, Családsegítés és gyermekvédelem - témákkal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában