Helyi közélet

2016.03.08. 16:21

Két kémény is munkát adott a katasztrófavédőknek - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. március 8-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. március 8-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Leborult egy kémény és a tetőt is beszakította kedden reggel Szakolyban, a Mihálydi utca egyik családi házánál. Személyi sérülés nem történt. A szakolyi önkormányzati- és önkéntes tűzoltók a törmelékeket eltávolították, a sérült tetőrészt lefóliázták. Lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Megdőlt egy kémény, ami veszélyt jelentett a járókelőkre kedden délután Nagykállóban, a Kossuth utca egyik középületénél. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók gépezetes tolólétra és kéziszerszámok segítségével távolították el az omlásveszélyes részeket. Személyi sérülés nem történt.

Elakadt egy román rendszámú kaucsukot szállító kamion kedden délután a 338-as számú főúton, a 4-es kilométernél Nyíregyháza határában, miután az útpadkára hajtott, ahol megsüllyedt. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók vonultak a műszaki mentéshez, akik a tűzoltódaru segítségével emelték vissza az útra a forgalmi akadályt képzett nyerges vontatót.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában