Helyi közélet

2016.03.19. 17:56

Pékbisztró: a régi idők ízei, érzései…

Nyíregyháza - A gyerekek is megsüthetik kedvenc péksüteményeiket.

Nyíregyháza - A gyerekek is megsüthetik kedvenc péksüteményeiket.

Ha egy pékség 25 év után is talpon áll, az jelzi a vállalkozás sikerét, amelyre mi más is lenne a garancia, mint a neve alatt sütött kenyerek és péksütemények íze. Negyed évszázados múltra tekinthet vissza a VELA pékség, de a méltó megemlékezés mellett a jövőt érintő döntéséről is beszámolt a sajtó képviselőinek a tulajdonos-ügyvezető.

– Régi idők ízeit és érzéseit szeretnénk visszahozni a Nyíregyháza belvárosában, ahol Pékbisztrót nyitunk. A kínálatban a tej, tejtermékek és péksütemények mellett ott lesz a bundás kenyér, a pirítós vagy épp a rántotta – sorolta a hiánypótló vállalkozás választékát Lakatos Tibor.

Az egész évet lefedő születésnapi programsorozat arculatát a 4 for Dance együttes adja, s a novemberi nagy ünnepségig számos akciót hirdet a pékség. Többek között vásárlói véleménykutatást végeznek, s megszavaztatják a vevőket, kit tartanak a VELA boltok legmosolygósabb eladójának. A gyerekeknek látogatást szerveznek pékségbe, ahol a kicsik maguk is megsüthetik kedvenc péksüteményeiket.

KM-nyzs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában