Helyi közélet

2016.04.08. 13:58

A legfontosabb közlekedési korszak a kerékpározás elkezdése

Kisvárda - Közlekedési szakemberek szerint talán a legfontosabb korszak a fiatalok életében a kerékpározás, amikor először vesznek részt a közlekedésben önálló, cselekvő, döntéshozó szerepben.

Kisvárda - Közlekedési szakemberek szerint talán a legfontosabb korszak a fiatalok életében a kerékpározás, amikor először vesznek részt a közlekedésben önálló, cselekvő, döntéshozó szerepben. Ezt tartja fontosnak a rendőrség is, ezért rendezik meg évek óta, felmenő rendszerben a Kerékpáros Iskola Kupát, aminek egyik területi döntőjét Kisvárdán tartották csütörtökön.

A helyi általános iskolások mellett Kékcse, Gyulaháza, Újkenéz, Ajak, Dombrád, és Nyírtass tanulói indultak el a rafinált vonalvezetésű akadálypályán, miután megadták az elméleti kérdésekre a válaszokat. A legjobbak a megyei döntőben mérhetik össze tudásukat a többi regionális döntő legügyesebb bicajosaival.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában