Helyi közélet

2016.04.19. 09:55

Vagányságból hívta a rendőröket, hogy megkéselte a családját- Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. április 18-án történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. április 18-án történt rendőrségi eseményeiből.

Valótlan bejelentés szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást egy 22 éves férfival szemben a Nyíregyházi Rendőrkapitányság. A fiatalember 2016. április 17-én délután azzal hívta fel a központi segélyhívót, hogy megkéselte családját. A rendőri intézkedés során kiderült, hogy nem történt késelés; a férfi azt mondta a rendőröknek, hogy ittassága miatt, „vagányságból” tárcsázta a 112-őt. A szabálysértőt őrizetbe vették. Hasonló esetekben az intézkedés és az eljárás költségeit is a valótlan bejelentést tevőre terhelheti a hatóság.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2016. április 18-án fogták el L. Zsolt 41 éves taktabáji lakost, akinek körözését a törvényszék rendelte el garázdaság bűncselekmény elkövetése miatt. Az elfogott férfit a büntetés-végrehajtási intézetbe vitték.

Garázdaság szabálysértés elkövetése miatt a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrse vett őrizetbe egy 34 éves helyi lakost. A férfi 2016. április 18-án délután Baktalórántházán kiabált és kötekedett az utcán, cselekményét többszöri rendőri felszólításra sem hagyta abba.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság 2016. április 18-án szabálysértési őrizetbe vett egy 58 éves porcsalmai férfit, aki megszegte a bíróság megelőző távoltartási végzését.

A Záhonyi Rendőrkapitányság munkatársai 2016. április 18-án Komorón fogtak el egy 22 éves helyi férfit, akinek azért rendelték el tárgyalási őrizetét, mert nem jelent meg a bírósági idézésre.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában