Helyi közélet

2016.05.14. 17:29

A bokortanyák mint ökoturisztikai célpontok

Nyíregyháza - Az E-misszió egyesület és a Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft. közös feladatuknak tartják, hogy felhívják a figyelmet a bokortanyák értékeire és együttműködjenek azok ökoturisztikai irányú megismertetésében.

Nyíregyháza - Az E-misszió egyesület és a Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft. közös feladatuknak tartják, hogy felhívják a figyelmet a bokortanyák értékeire és együttműködjenek azok ökoturisztikai irányú megismertetésében. A nyíregyházi TDM-iroda ajánlatában is szerepelnek a bokortanyák, hiszen egyre nagyobb érdeklődés mutatkozik a természetközeli programok iránt. A turistáknak a tanyák bemutatását, aszfaltmentes lovaglást és sétakocsikázást kínál az iroda az Antalbokorban található Bihari-tanyán.

– Amikor 2011-ben megjelentettük a bokortanyás térségről, elsősorban annak természeti értékeiről szóló kiadványainkat, minket is meglepett, hogy két hónap alatt mind az ezer példány elfogyott. Ebből is látható, hogy mekkora az érdeklődés a bokortanyák világa iránt, amelyek Nyíregyháza környékének páratlan értékei közé tartoznak. Ezúttal átdolgozott, javított formában, és természetesen ingyen kínáljuk az érdeklődőknek a látványtérképet és a 36 oldalas színes füzetet. Emellett továbbra is bőséges tartalommal vár mindenkit a www.bokortanya.hu honlapunk – tájékoztatott dr. Szigetvári Csaba, az E-misszió egyesület elnöke.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában