Helyi közélet

2016.05.18. 11:29

Polgármesterek Vasváriban

Tiszavasvári - Tiszavasváriban tartotta soros ülését a Magyar Polgármesterek Szövetsége kedden.

Tiszavasvári - Tiszavasváriban tartotta soros ülését a Magyar Polgármesterek Szövetsége kedden.

Dudás Róberttől, a szövetség elnökétől megtudtuk, hogy a szerveződést a 2014-es választásokat követően 14 jobbikos polgármester alapította, alapszabályban fektetve le a közösség működését meghatározó értékrendet.

– Mindenkit várunk a sorainkba, akik ezekkel az elvekkel azonosulni tudnak, s büszkén mondhatom, hogy már közel annyi független polgármester csatlakozott hozzánk, mint amennyi alapítótagja volt a szervezetnek – tudtuk meg Dudás Róberttől, aki elmondta azt is, hogy a találkozók legfőbb célja a tapasztalatszerzés.

– Szeretnénk megmutatni, hogyan lehet hatékonyan működtetni egy települést, s annak intézményeit, amire a keddi program is számtalan jó példával szolgált. Az elmúlt években rengeteg olyan változás történt Tiszavasváriban, ami a hatékonyság irányába mozdította el a gazdálkodást, s ezt mutatta be Fülöp Erik polgármester egy délelőtti fórumon, illetve egy délutáni intézménylátogatással. Örömünkre szolgál, hogy új taggal bővültünk, ugyanis Kocsord polgármestere is csatlakozott a közösségünkhöz – nyilatkozta Dudás Róbert.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában