Helyi közélet

2016.06.13. 10:06

A szomjas férfi fenyegetőzött egy rakamazi presszóban – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. június 12-én történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. június 12-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság járőrei 2016. június 12-én Mátészalkán elfogtak egy 14 éves helyi lakost. A fiú ellen a Mátészalkai Járásbíróság lopás bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök a fiatalt előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

Kitiltottak egy 35 éves rakamazi férfit agresszív viselkedése miatt egy helyi presszóból, aki ezután hamarosan visszatért a vendéglátóhelyre, és életveszélyesen megfenyegette a pultost, majd arra kényszerítette, hogy szolgálja ki szeszesitallal. A sértett ijedségében engedelmeskedett a gyanúsítottnak, aki végül távozása előtt nem volt hajlandó kifizetni a fogyasztását, hanem azt mondta, hogy azt majd később rendezi. A presszó tulajdonosa a történtekről csak órákkal később tett bejelentést a rendőrségre. A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható G. Róbertet a rendőrök rövid időn belül a lakásában elfogták és zsarolás bűntett megalapozott gyanújával kihallgatták. A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Rakamazi Rendőrőrse a további eljárást a férfi bűnügyi őrizetbe vétele mellett folytatja.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában