Helyi közélet

2016.06.27. 13:16

Három nap is sírni fognak a szirénák Nyíregyházán

Nyíregyháza - Semmi pánik, nem bombázzák a várost. A hangos próba célja, hogy ellenőrizzék a riasztó eszközök működőképességét.

Nyíregyháza - Semmi pánik, nem bombázzák a várost. A hangos próba célja, hogy ellenőrizzék a riasztó eszközök működőképességét.

A Nyíregyházi Katasztrófavédelmi Kirendeltség értesíti a Tisztelt Lakosságot, hogy 2016. június 28-án, 29-én, és 30-án 9.00- órától a Nyíregyháza Megyei Jogú városban található polgári védelmi lakossági riasztó és – tájékoztató eszközök (szirénák) hangos üzempróbáját végzik, melynek során (30 másodperces folyamatos, állandó hangmagasságú szirénahang, 30 másodperc szünet, majd újból 30 másodperces folyamatos, állandó hangmagasságú szirénahang) riadó elmúlt jelzést adnak le.

A hangos próba célja, hogy ellenőrizzék a riasztó eszközök működőképességét.

A jelzéseket ellenőrzés keretében adják le, semmilyen veszély bekövetkeztét nem jelzik, a lakosság részéről semmiféle teendő nem szükséges.

A próbával együtt járó kellemetlenségekért szíves megértésüket kérik, annak végrehajtása a lakosság biztonságát szolgálja.

- Nyíregyháza Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala  -

Ilyen volt a próba 2012-ben:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában