Helyi közélet

2016.07.28. 19:19

A második nap augusztusban lesz

Máriapócs - A rossz időjárás miatt elmaradtak az eltervezett programok.

Máriapócs - A rossz időjárás miatt elmaradtak az eltervezett programok.

Immár tizedik alkalommal rendezték meg a közelmúltban Máriapócson a hagyományos horgásztábort. Az idei esztendőben a 15 résztvevő fiatalt színes programokkal várták a szervezők. A kétnapos tábor második, szombati napján a rossz időjárás miatt elmaradtak a programok, ezeket augusztus 6-án pótolják majd be. Az első napon a résztvevők megismerkedhettek a máriapócsi horgásztavakkal, ellátogathattak a máriapócsi kegytemplomba és a fatemplomba is. Lehetőség nyílt horgászatra. Augusztus 6-án 8 órától kezdődnek a foglalkozások a horgászpalánták számára. Az előadók elkalauzolják őket a bojlizás, a pergetés világába, továbbá egy érdekes előadást hallgathatnak meg a biztonságos közlekedésről és a fiatalkor veszélyeiről.

– A tábor megvalósításához nagy segítséget nyújtott a Sporthorgász Egyesületek Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Közhasznú Szövetsége, a Máriapócsi Lelkigyakorlatos és Zarándokház, az Economic Baits csapata, a helyi rendőrőrs, a Magyar Pergetőhorgászok Egyesülete. Köszönjük mindenkinek a támogatást és a segítséget. Arra kérünk mindenkit, aki érdeklődik az augusztus 6-ai programunk iránt, hogy részvételi szándékát minél hamarabb jelezze az egyesületünknél – mondta Tóth Árpád, a Máriapócsi Horgász Egyesület elnöke.

- KM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában