Helyi közélet

2016.08.08. 13:43

Jobbik-sajtótájékoztató: A Fidelitas kibújt a nyílt vita alól

Nyíregyháza, Kisvárda – Miért nincs véleménye a Fidelitasnak? – tette fel a kérdést hétfői sajtótájékoztatóján Balogh Ádám, a Jobbik Ifjúsági Tagozatának kisvárdai elnöke, aki kifejtette: kérdőíves felmérést végeznek augusztus végéig a Kisvárdai Felső-Szabolcsi Kórház ellátási színvonalára, szolgáltatásaira fókuszálva.

Nyíregyháza, Kisvárda – Miért nincs véleménye a Fidelitasnak? – tette fel a kérdést hétfői sajtótájékoztatóján Balogh Ádám, a Jobbik Ifjúsági Tagozatának kisvárdai elnöke, aki kifejtette: kérdőíves felmérést végeznek augusztus végéig a Kisvárdai Felső-Szabolcsi Kórház ellátási színvonalára, szolgáltatásaira fókuszálva. – A betegek, kórházlátogatók már az elmúlt két hétben is sok értékes válasszal szolgáltak a hiányosságokra, az ápolók, orvosok túlterheltségére vonatkozóan, és üdvözölték a jobbikos fiatalok problémafeltáró, megoldáskereső, jobbító szándékú akcióját. Ifjúsági tagozatunk egyfajta ötletbörzére hívta a Fidelitas tagjait az egészségügy helyzetéről, ám a kormánypárti fiatalok kibújtak a nyílt vita alól. A Jobbik Ifjúsági Tagozatának „kihívása” továbbra is él, sőt, egyéb – a lakosság, illetve fiatalság egészét érintő – témakörökben is kész „ringbe szállni”, véleményt ütköztetni a Fidelitas-szal, úgymint a magyarok ki- és elvándorlása, a munkanélküliség, a kormányintézkedések következményei...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában