Helyi közélet

2016.08.07. 11:52

Pénzre váltotta az áldást a tiszavasvári asszony - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. augusztus 6-án történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. augusztus 6-án történt rendőrségi eseményeiből.

Nyíregyházán a piaccsarnok előtt áldás ígéretével kért el egy 44 éves tiszavasvári asszony egy 2000 forint címletű bankjegyet egy 33 éves nyíregyházi nőtől 2016. augusztus 6-án. Az asszony miután áldást mondott, meg is akarta tartani a pénzt. Azt mondta, hogy nem lopta, a nő önként adta neki, ezért nem adja vissza. A nő értesítette a rendőrséget, akik még a piac közelében megtalálták a tiszavasvári asszonyt. A rendőrség tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vette.

Közös italozást követően hazafelé tartott két férfi 2016. augusztus 6-án este Nyíregyházán. Az idősebb férfi lakásához közeledve a lépcsőház előtt a fiatalabb megpróbálta megszerezni a férfi kézitáskáját. A 65 éves sértett ellenállt, nem eresztette a táskát, aminek füle a csuklójára volt fűzve. A lépcsőház egyik lakója végül megzavarta az eseményt, így a lopás meghiúsult. A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai a bűncselekmény elkövetésével gyanúsított 23 éves román állampolgárságú férfit elfogták és bűnügyi őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában