Helyi közélet

2016.09.13. 13:08

MSZP-sajtótájékoztató: Hazugság az is, amiről a népszavazás szól

Nyíregyháza – Ami hazugságot össze lehet szedni, azt mind elmondta hétfőn, napirend előtt Orbán Viktor. Felháborító, a kettősség, ami ma Magyarországot jellemzi: amikor a pénzeket osztják, csak jobboldali települések léteznek, de amikor a migránsok elosztására terelődik a szó, az ellenzéki városok, községek, falvak nevét sorolják – jelentette ki keddi sajtótájékoztatóján Halmi József.

Nyíregyháza – Ami hazugságot össze lehet szedni, azt mind elmondta hétfőn, napirend előtt Orbán Viktor. Felháborító, a kettősség, ami ma Magyarországot jellemzi: amikor a pénzeket osztják, csak jobboldali települések léteznek, de amikor a migránsok elosztására terelődik a szó, az ellenzéki városok, községek, falvak nevét sorolják – jelentette ki keddi sajtótájékoztatóján Halmi József. Az MSZP megyei alelnöke hozzátette: minden település hazánk része, egyforma jogot, jutalmat és büntetést érdemel.

– A dicséretkommunikációból kimarad, hogy ellopták a magánnyugdíj-pénztárak megtakarításait, tönkretették a rokkantnyugdíjakat, áfát emeltek. A legtöbb adót fizető ország vagyunk, uniós forrásokból gazdagodnak meg a kormány tagjai, a közmunkások és a külföldi munkavállalók másodlagos állampolgárok. Hazugság az is, amiről a népszavazás szól. Nem az a lényeg, hogy ne jöjjenek bevándorlók az országba, hanem az, hogy a Fidesz hátralévő másfél éves politikáját erre hegyezze ki, miközben óriási pénzeket nyúlnak le.

KM

Ezek is érdekelhetik