Helyi közélet

2016.09.06. 08:42

Több baleset is történt hétfőn Szabolcsban - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. szeptember 5-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. szeptember 5-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Egy busz és egy személygépkocsi ütközött össze hétfő délután Biri külterületén, a Táncsics telepnél. A balesetben senki nem sérült meg. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Ketten életüket vesztették és huszonhatan megsérültek, amikor egy gyerekeket szállító autóbusz és egy kisbusz összeütközött hétfő délután Geszteréd és Ludastó között az érpataki elágazás közelében. A beszorult sérültek mentéséhez Nyíregyházáról, Nagykállóból és Szakolyból érkeztek tűzoltóegységek. A tömeges baleset helyszínén a járműveket áramtalanították, majd biztosították a helyszínt a mentőhelikopterek leszállásához, valamint a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak. A műszaki mentést a Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat irányította.

Személygépkocsi és kisteherautó ütközött össze hétfőn este a 49-es főúton, Mátészalka és Kocsord között. A mátészalkai hivatásos tűzoltók vonultak a műszaki mentéshez, akik a járműveket áramtalanították. Személyi sérülés nem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –


Nagykálló, Geszteréd – Ketten meghaltak, és több mint tucatnyian megsérültek egy frontális ütközés nyomán hétfő délután Nagykálló közelében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában