Helyi közélet

2016.10.13. 15:54

A fiatalok életminőségének javítása és a jövő volt terítéken

Nyíregyháza - A Nemzeti Ifjúsági Tanács a napokban tartotta az Érdekel az érdeked?! – Szólj bele a fiatalok érdek(képviselet)ébe! című projekt keretében a II. Észak-Alföldi Regionális Ifjúsági Találkozóját Nyíregyházán, a FACE-ekben.

Nyíregyháza - A Nemzeti Ifjúsági Tanács a napokban tartotta az Érdekel az érdeked?! – Szólj bele a fiatalok érdek(képviselet)ébe! című projekt keretében a II. Észak-Alföldi Regionális Ifjúsági Találkozóját Nyíregyházán, a FACE-ekben. A fiataloknak lehetőségük nyílt arra, hogy a szakértők segítségével olyan javaslatokat fogalmazzanak meg, amelyek elősegítik életminőségük javulását és jövőjük formálását. A nyíregyházi találkozó alkalmával a fiatalok megismerhették a szakmai műhelyek irányelveit, elmondhatták véleményüket, sőt kiegészíthették a hallottakat olyan szempontokkal, melyek eddig kimaradtak vagy nem kaptak elegendő hangsúlyt.

A találkozón Jász-Nagykun-Szolnok, Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megye ifjúsága, elsősorban köz- és felsőoktatásban tanulók, diákönkormányzati képviselők, szakkollégisták, illetve civil szerveztek delegáltjai, vezetői, valamint a Nyíregyházi Ifjúsági Kerekasztal tagjai vettek részt. A közel hetven fiatal rendkívül aktív és érdeklődő volt. A kölcsönös tapasztalatcsere jegyében előadások és kerekasztal-beszélgetés színesítette az eseményt, ahol dr. Ulrich Attila, Nyíregyháza alpolgármestere is megosztotta tapasztalatait a résztvevőkkel.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában