Helyi közélet

2016.10.24. 08:29

Autó égett Ajak és Kisvárda között - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. október 23-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. október 23-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Betárolt tűzifa kapott lángra vasárnap délelőtt Újfehértón, a Széchenyi utca egyik családi házának pincéjében. A város önkormányzati és a nyíregyházi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Fűnyírás közben egy lakossági gázcsonkot sértett meg a tulajdonos vasárnap délután Nyíregyházán, a Tornácos utca egyik családi házának udvarán.A nyíregyházi hivatásos tűzoltók egy kézi szorítóval a gázszivárgást megszüntették és a helyszínt biztosították a szolgáltató kiérkezéséig. A terület kiürítésére nem volt szükség. Személyi sérülés nem történt. A Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat iparbiztonsági helyszíni szemlét végzett.

Teljes terjedelmében égett egy személygépkocsi vasárnap este az Ajak és Kisvárda közötti mellékúton. A kisvárdai hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat.Személyi sérülés nem történt.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában