Helyi közélet

2016.11.10. 09:07

Azt állította kirabolták, mert félt barátnője haragjától, hogy elhagyta a telefonját

Nyíregyháza - A Nyíregyházi Rendőrkapitányság valótlan bejelentés szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 21 éves budapesti lakos ellen.

Nyíregyháza - A Nyíregyházi Rendőrkapitányság valótlan bejelentés szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 21 éves budapesti lakos ellen. A központi segélyhívóra 2016. november 9-én arról érkezett bejelentés, hogy Nyíregyháza külterületén egy férfit három személy megtámadott, majd elvették a telefonját. A járőrök azonnal kimentek a helyszínre, ahol megállapították, hogy a férfi bejelentése valótlan volt.

Miután a rendőrkapitányságra előállították, bevallotta, hogy a telefonját ittas állapotban hagyta el. Mivel tartott barátnője haragjától, ezért találta ki, hogy ismeretlenek kirabolták. A rendőrség a férfit gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából szabálysértési őrizetbe vette.

Ilyen esetekben a hatóság a valótlan bejelentés miatt indított intézkedések és az eljárás költségeit is a bejelentőre terhelheti!

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában