Helyi közélet

2016.11.03. 13:27

Fontosnak tartod, hogy bebiztosítsd az értékeidet?

Nyíregyháza - Petró Zsoltnak lakás-, élet- és kötelező biztosítása is van. – Amikor a szomszédom fenyőfája rádőlt a garázsom tetőszerkezetére, a biztosító rendesen kiegyenlítette a káromat – árulta el.

Nyíregyháza - Petró Zsoltnak lakás-, élet- és kötelező biztosítása is van. – Amikor a szomszédom fenyőfája rádőlt a garázsom tetőszerkezetére, a biztosító rendesen kiegyenlítette a káromat – árulta el. Orosz Gyula szeptembertől már máshol biztosítja a gépkocsiját. – Hiszem, hogy szükség van biztosításra, annak ellenére, hogy eddig még nem szorultam segítségére, csak a díjat fizettem – adta tudtul.

Jancsurák Brigitta többféle biztosítással is rendelkezik, de gépkocsija nincs. – Nem haszontalan dolog a biztosítás, bár még nem volt soha semmiféle károm – nyilatkozta.

Pisla Alexandra keveset tud a biztosításokról, az ilyen ügyeket a szülei intézik. – Azt gondolom, minden rendes családban kell, hogy legyen biztosítás, bár nem emlékszem, hogy lett volna valaha kárunk – mondta el.

Kun Fanni úgy tudja, a nővérének van postabiztosítása, de a kondíciókat nem ismeri. – Jó az, ha baleset-biztosítást is köt az ember, mert bármikor bekövetkezhet a baj, s akkor jól jön a segítség – jelentette ki.

Sasvári András kötelező felelősségbiztosítást és lakásbiztosítást is kötött. – Az utóbbi azért nagyon fontos, mert bármilyen elemi kár következzen is be, a biztosító segít. Én biztos vagyok a korrektségükben – nyomatékosította.

KM-MJ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában