Helyi közélet

2016.11.15. 13:13

Használod az internetet, és ha igen, akkor mire?

Nyíregyháza - Lovas Richárd szinte azonnal kezébe kapja mobiltelefonját, miután reggel kikel az ágyból. – Aktív vagyok a közösségi oldalakon, de levelezésre is használom az internetet, akár asztali gépen, akár a telefonomon.

Nyíregyháza - Lovas Richárd szinte azonnal kezébe kapja mobiltelefonját, miután reggel kikel az ágyból. – Aktív vagyok a közösségi oldalakon, de levelezésre is használom az internetet, akár asztali gépen, akár a telefonomon. Stefán Miklós is rengeteget „lóg” a világhálón, naponta több órát is eltölt vele. – Legtöbbet online beszélgetésre használom a netet, egyszer-egyszer felmegyek a különböző országos hírportálokra is.

Madura Józsefné az internet segítségével tartja a kapcsolatot gyermeke tanáraival és a többi szülővel. – Van egy iskolai csoport, ahol gyorsan megoszthatjuk egymással a híreket, megbeszélhetjük az esetlegesen felmerülő problémákat. Gyakran keresem fel a Szabolcs Volán honlapját is, hogy tájékozódjam a buszmenetrendről.

Bödönyi János főként a történelem házijának sikeres abszolválása érdekében megy fel a világhálóra. – Napi szinten netezek, videókat nézek, információt gyűjtök.

Szepessy Zoltánné ritkán böngészget az interneten, legfeljebb a skype-ot használja, mert annak köszönhetően tartja a kapcsolatot a Franciaországban élő fiával.

Farkas Eszter korához képest igen visszafogott, legfeljebb hétvégente internetezik egy kicsit, a tananyaghoz gyűjt információt.

KM-TG

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában