Helyi közélet

2016.11.30. 15:19

Küldöttgyűlést tartott Apagyon a kamara

Apagy - A jogszabályi előírásoknak megfelelően küldöttgyűlést tartott szerdán az agrárgazdasági kamara megyei szervezete Apagyon.

Apagy - A jogszabályi előírásoknak megfelelően küldöttgyűlést tartott szerdán az agrárgazdasági kamara megyei szervezete Apagyon. Az eseményre meghívást kapott a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara országos szakmai főigazgató helyettese is. Papp Gergely felhívta a figyelmet arra, hogy az elkövetkező évek támogatásinak odaítélésekor szigorúan figyelembe veszik majd azt, hogy a gazdálkodó megfelel-e a zöldítés követelményeinke.

– A jövőben nagyobb hangsúlyt kell fordítanunk a biológiai diverzitás fenntartására is – fogalmazott Papp Gergely.

Az apagyi rendezvényen Rácz Imre beszámolt a két küldöttgyűlés között eltelt időszakról, illetve szólt a soron következő tervekről, feladatokról. is

– Az elmúlt időszakban sok munkát adott a növényvédelmi gépek felülvizsgálatát érintő változások lereagálása, illetve a jégvédelmi rendszer kiépítése is komoly kihívást jelentett – mondta a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Agrárgazdasági Kamara megyei elnöke.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában