Helyi közélet

2016.12.19. 17:46

Cipősdoboz-akciót hirdettek a Platánnál is

Nyíregyháza - A Platán Autóház Škoda márkakereskedés és márkaszerviz kereskedésünk úgy határozott, hogy csatlakozik a Baptista Szeretetszolgálat évek óta futó Cipősdoboz-akciójához.

Nyíregyháza - A Platán Autóház Škoda márkakereskedés és márkaszerviz kereskedésünk úgy határozott, hogy csatlakozik a Baptista Szeretetszolgálat évek óta futó Cipősdoboz-akciójához. A Škoda márka szellemiségének egyik alaptétele a családközpontúság, a gondoskodás. Ezért szeretnénk közösségünket arra buzdítani, hogy aktívan tegyen velünk közösen a rászoruló családokért.

A több mint ötvenéves kezdeményezés célja, hogy azoknak a gyermekeknek is meglepetést okozzunk, akik valamilyen oknál fogva karácsony első napjának estéjén nem kaphatnak ajándékot. A Platán Autóház Škoda márkakereskedés és márkaszerviz büszkén áll a kezdeményezés mellé, hogy lehetőleg minél kevesebben maradjanak ebben az évben meglepetés nélkül.

Egy cipős dobozban iszonyatosan sok szeretet fér el. A legnagyobb szüksége erre a szeretetre azoknak a hátrányos helyzetű, rászoruló gyerekeknek van, akik talán még egy igazi karácsonyt sem élhettek át. Nekik gyűjtünk most cipős dobozokat kereskedésünkben, olyan kis ajándékcsomagokat, amiben megbújik egy-egy kislabda, autó, plüssállat, mellette egy készlet színes ceruza, esetleg kis könyv. Minden, amire egy gyereknek szüksége lehet a hétköznapokban.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában