Helyi közélet

2016.12.12. 09:20

Nyomozás folyik egy szabolcsi református lelkésszel szemben

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Két ügy miatt is rendőrségi nyomozás folyik egy Kelet-Magyarországon szolgáló református lelkész ellen - <a href="http://www.borsonline.hu/aktualis/ujabb-egyhazi-botrany-szemelyi-szabadsagot-sertett-a-lelkesz/123593">derítette ki a Bors</a>.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Két ügy miatt is rendőrségi nyomozás folyik egy Kelet-Magyarországon szolgáló református lelkész ellen - derítette ki a Bors.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőrfőkapitányság erősítette meg, hogy egy 47 éves lelkésszel szemben két büntetőeljárás is folyamatban van. Az egyik kapitányságon személyi szabadság megsértésével gyanúsítják, a nyomozást 2016. augusztusában rendelték el. A másik eljárás két hónappal később indult, személyes adattal való visszaélés miatt.

A Bors megkereste az illetékes esperesi hivatalt is, ahol elmondták, hogy a rendőrségi nyomozás mellett ők is eljárást indítottak a lelkésszel szemben.

Forrás: borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában