Helyi közélet

2016.12.17. 08:32

Videó: Konyhakéssel szurkálta össze a tuzséri nő a férjét, mert az elitta a pénzét

Tuzsér - A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság vádemelést javasol a gyanúsított ellen.

Tuzsér - A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság vádemelést javasol a gyanúsított ellen.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság életveszélyt okozó testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást K. Józsefné 47 éves tuzséri lakos ellen. A frissen lezárt nyomozás adatai szerint az asszony 2016. július 7-én előzetes vita és dulakodás után tuzséri otthonukban egy konyhakéssel megszúrta férjét. Az 51 éves sértett a szúrások következtében nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. A rendőrök a feltételezett tettest a helyszínen elfogták és a bűncselekmény elkövetéséhez használt 19 centiméter pengehosszúságú kést lefoglalták. K. Józsefné gyanúsítotti kihallgatása során beismerő vallomást tett. Elmondása szerint aznap nagyon ideges volt férjére, mert elvette tőle a maradék pénzét, amit egy helyi kocsmában elivott. A rendőrség a gyanúsítottat bűnügyi őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség indítványára a Nyíregyházi Járásbíróság 2016. július 9-én a nyomozás teljes időtartamára K. Józsefné lakhelyelhagyási tilalmát rendelte el.

A nyomozóhatóság a büntetőeljárást befejezte és az ügyben keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészségnek.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –


Tuzsér – Tettlegességig fajult egy családi vita Tuzséron: a férfi nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett a szúrásoktól.

Ezek is érdekelhetik